beats by dre cheap

All we have are memories.

Već je moguće reći da je Medresa završena.
Uvijek sam mislila da ću taj osjećaj priželjkivati, da napokon kažem da nemam nikoga iznad glave i da sam konačno "slobodna". Mislila sam da ću priželjkivati dan kada ću da spakujem svoje stvari i krenem iz internata mahajući mu, svjesna da više nikada u njega neću kročiti kao u trenutnu lokaciju prebivališta, mislila sam da više nikada neću morati da brinem zašto nisam fino zategnula krevet, ili zašto ne nosim uniformu ili zašto sam izašla u nedzvoljeno vrijeme. Mislila sam da će mi život biti puno lakši kad sve to napokon bude daleko iza mene.
Ali nažalost nije, puno je gore nego sam zamišljala.
Kažu da nam uvijek vrijeme koje je prošlo izgleda bolje..
Ali sada, kad zasigurno mogu reći da sam završila Medresu i da sada pripadam drugoj, drugačijoj zajednici znam da mi je Medresa dala mnogo.
I puno više.
Steći prijatelja i živjeti s njim 4 godine kako bi ga kompletno upoznao je velika stvar. Steći prijatelje za život je najljepši događaj. Dala mi je pregršt sjećanja i uspomena kojih se ne mogu tek tako riješiti, masu gluposti kojima se svakim trenutkom mogu smijati. Naučila sam snositi posljedice za sva svoja djela, naučila sma biti odgovorna, naučila sam biti dio tima, naučila sam biti moralna, naučila sam biti savjesna, naučila sam biti vjernica.
U životu ne bih mogla da vjerujem da će se oni loši trenuci izbrisati, a neki od njih danas oslovljavati "glupostima", uz smijeh.
Danas mi falite raja, danas sam svjesna života bez vas. Fale mi one neslane šale, parodije na nastvano osoblje, plavkaste svađe i sve ono što je pridodavalo efektu jednog j internatskog života u Medresi.
Sretno vam, ma gdje god bili.

P.S. Belma, ti ćeš uvijek biti naša brilijantna preCednica.

Cijeli blog team. :)

·٠•ღOno sto školjka čuvaღ•٠·
http://biseriuskoljci.blogger.ba
07/11/2011 20:08